Keukens en badkamers: Waarom kiezen voor BOPA?

Keukens en Badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Dan wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Bopa Keukens & Badkamers legt de focus op het geven van een goed advies, en het leveren van de best mogelijke producten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk kunnen we alles leveren, maar we geven graag advies over het de keuze van de materialen waarmee een zo duurzaam en degelijk mogelijk resultaat kan worden behaald binnen uw budget. Wij onderscheiden ons met prachtige hoogglanskeukens op basis van acryl of lak, en een enorme keuze in de gebruikte apparatuur.

Hoogglans-keuken

Prijs

Prijs is voor ons net zo belangrijk als voor u. Om u een voorbeeld te geven: Wij maken stevige massief eiken keukens in de kwaliteit van vroeger. De prijs daarentegen is hedendaags laag.

Bij ons behoort een goed advies tot de standaard: Onder het genot van een kopje koffie maken we samen een tekening. We bespreken we de kleuren en materialen, en leggen we uit hoe de prijs tot stand komt aan de hand van de gemaakte keuzes.

Showroomaanbieding

In verband met onze aanstaande verbouwing hebben we een speciale showroomaanbieding: Een aantal keukens gaat voor zeer lage prijzen de deur uit. Zoekt u een mooie budget-keuken? Kijk dan hier voor ons aanbod.

In alle rust een keuze maken

U vindt ons pand aan de Abel Tasmanstraat 15 in Emmen. U kunt vrijblijvend langskomen om een keuken of badkamer te bezichtigen, wij voorzien u graag van advies. Heeft u vragen? Vul het contactformulier in of bel ons. De koffie staat altijd klaar.

Zoeken

Koopzondagen

Informatie over koopzondagen niet beschikbaar